Filmhuis Cameo

KOMT DAT ZIEN! 2021

FILMHUIS CAMEO

CAMEO FILMS DIE JE BIJBLIJVEN

Filmhuis Cameo is gevestigd in het Stadstheater. Liefhebbers van kwaliteitsfilms kunnen iedere woensdag in de Kleine Zaal terecht voor een film uit het filmhuiscircuit.


ALTIJD BIJZONDERE FILMS
Films met een maatschappelijk thema, een boekverfilming, een cinematografisch interessante film, of een documentaire; Filmhuis Cameo vertoont altijd bijzondere films. Soms is er een inleiding, een gesprek met een regisseur of een filmrecensent, waardoor de films nog meer tot hun recht komen. Films die bijblijven dus. Daar wil je misschien na afloop nog wel even over doorpraten. Restaurant STAGE kitchen & café is daarvoor een ideale plek.


JAARLIJKS FILMFESTIVAL

Elk jaar organiseert Filmhuis Cameo een filmfestival. In 2020 zal dit een vierdaagse zijn: op zondag 29 november, maandag 30 november, dinsdag 1 december en woensdag 2 december. Filmhuis Cameo bestaat 15 jaar en het festival staat dan ook in het teken van FEEST.


VRIENDENKORTING

De prijs van een toegangskaartje is €8,50. Vrienden van Cameo betalen slechts € 7,00. Je kunt Vriend worden voor €13,75 per jaar. Klik hier om Vriend van Cameo te worden.
zie website: www.filmhuiscameo.nl/vriend.php


RESERVEREN
Kaarten reserveer je via www.filmhuiscameo.nl, via de servicebalie van het Stadstheater of telefonisch via 088 – 220 70 10. Zolang er een coronaprotocol van kracht is kun je alléén digitaal reserveren.


HET AANBOD VAN CAMEO IN VOGELVLUCHT
Woensdagmiddag om 15.00 uur
Woensdagavond om 20.00 uur
Actuele stand van zaken is hier te bekijken.


CAMEO OP ZONDAG
Elke laatste zondagmiddag van de maand om 15.00 uur


FILMS OP AANVRAAG

Filmhuis Cameo vertoont ook films voor scholen, bedrijfseducatie, workshops en culturele programma’s. Cameo zoekt een film die daarbij past. Neem contact op met info@filmhuiscameo.nl


PROGRAMMA

Altijd actueel met recent uitgekomen films. Kijk op www.filmhuiscameo.nl en kom genieten van de mooiste films.