Restaurant STAGE kitchen & café

Ervaar de Magie!


STAGE kitchen & café is hét restaurant van Stadstheater Zoetermeer. Ieder seizoen een andere menukaart, met steeds een nieuwe artiest die zijn favoriete gerechten op de kaart zet! Naast diner, kun je ook voor lunch, borrel of snelle koffie bij ons terecht.


Verlengen van theateravond

Voor de voorstelling
Geniet voor de voorstelling van een 3 gangen keuzemenu of een wekelijks wisselende special. Laat je in de watten leggen en vergeet de tijd, want wij zorgen ervoor dat je op tijd in de theaterzaal aanwezig bent! 

Nieuwsgierig wat er op de kaart staat? Bekijk onze menukaart!


Na afloop van de voorstelling
Geniet samen met je theatergezelschap na de voorstelling van ons nagenietarrangement: een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas prosecco, wijn, bier of fris. Het nagenietarrangementen is te reserveren via onze Servicebalie of bij het bestellen van de theaterkaarten via de website.


dineren met sterren

Bij STAGE kitchen & café vind je ieder seizoen van een andere artiest zijn favoriete gerechten op de menukaart. Eerder zetten cabaretier Sjaak Bral en acteur Jon van Eerd hun favoriete gerechten op de kaart. Dit seizoen is het de beurt aan actrice en zangeres Annick Boer.


MENUKAART