Restaurant STAGE kitchen & café

KOMT DAT ZIEN! 2021

RESTAURANT STAGE KITCHEN & CAFÉ

STAGE kitchen & café is hét restaurant van Stadstheater Zoetermeer. 

Ieder seizoen een andere menukaart, met steeds een nieuwe artiest die zijn favoriete gerechten op de kaart zet! Naast diner, kun je ook voor lunch, borrel of snelle koffie bij STAGE terecht. En naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek van bekende en opkomende artiesten. Allemaal zorgen ze voor een sfeervolle avond terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje in ons restaurant.Verlengen van theateravond

In verband met de huidige maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus is STAGE kitchen & café tijdelijk gesloten. Het is helaas niet mogelijk om de theateravond in ons restaurant te verlengen. We hopen je gauw weer te mogen ontvangen!

Voor de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling dineren kan nu nog voordeliger! Reserveer een tafel tegelijk met het bestellen van de theaterkaarten en geniet van een 3 gangen keuzemenu voor maar € 27,50 i.p.v. €29,95.
Nieuwsgierig wat er op de kaart staat? Bekijk onze menukaart! Als een 3 gangen keuzemenu net even te veel is maar je wel graag wat eet voor de voorstelling. Kies dan voor onze weekspecial. Iedere week serveert onze chef-kok een ander gerecht. Bestel deze special samen met kaarten voor de voorstelling voor maar €14,50.


Na afloop van de voorstelling
Geniet samen met je theatergezelschap na de voorstelling van ons nagenietarrangement: een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas prosecco, wijn, bier of fris.
Prijs per 2 personen: € 17,50. Te reserveren via onze Servicebalie of bij het bestellen van de theaterkaarten via de website.

Dineren met sterren

Bij STAGE kitchen & café vind je ieder seizoen van een andere artiest zijn favoriete gerechten op de menukaart. Eerder zetten cabaretier Sjaak Bral en acteur Jon van Eerd hun favoriete gerechten op de kaart. Dit seizoen is het de beurt aan actrice en zangeres Annick Boer.