Steun ons

KOMT DAT ZIEN! 2021

STEUN ONS

Jouw steun maakt het mogelijk dat het Stadstheater het podium van de stad blijft. Draag jij het Stadstheater een warm hart toe? Steun ons. Een financiële bijdrage, groot of klein, is voor ons steeds belangrijker om te kunnen overleven. Wij waarderen jouw steun enorm en hier zijn we je ontzettend dankbaar voor. Je kunt op verschillende manieren helpen: 


BLIJF THEATERKAARTEN KOPEN

Door theatervoorstellingen te blijven bezoeken help je de artiesten en het theater overleven gedurende deze crisis. Mocht de voorstelling waar je kaarten voor hebt gekocht, geen doorgang vinden, dan blijft je ticket geldig! Dit kan op de volgende manieren:

  • Als de voorstelling op een nieuwe datum wordt opgevoerd, dan blijft je kaartje geldig voor de voorstelling op die nieuwe datum.
  • Kun je niet op de nieuwe datum, dan zetten we je kaartjes om in een digitaal tegoed.
  • Lukt het ons niet om de voorstelling te verzetten, dan zetten we je kaartjes om in een digitaal tegoed.

Met het digitale tegoed help je de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen. Hierdoor kan er weer gewerkt worden aan nieuwe voorstellingen en concerten in de toekomst. Dit digitaal tegoed is onbeperkt geldig. Zo heb je nog iets moois in het vooruitzicht! Door het niet terugvragen van geld, maar het omzetten in een digitaal tegoed help je de theater- en concertwereld overleven. Niet alleen ons theater, maar óók de vele artiesten en musici. 

TIKKIE VOOR THEATER

Met jouw bijdrage doneer je eenmalig en steun je direct het Stadstheater. Het bedrag bepaal jij helemaal zelf! Je kunt via jouw eigen bank betalen. Doneer hier jouw Theatertikkie! 

StadstheaterVrienden

Voor €35,00 voor één persoon en €60,00 voor twee personen ontvang jij als dank allerlei extra’s. Zo heb je voorrang op het bestellen van kaarten voor onze theater voorstellingen. Ook krijg je €1,00 korting op geselecteerde voorstellingen en ontvang je een gratis entreebewijs voor de presentatie van het nieuwe seizoen. Daarnaast ontvang je de aankondiging van het programma van het nieuwe seizoen bij jou in de bus.    

CLUB-MEMBERS

Onze boezemvrienden. Dat zijn onze CLUB-members. Zij zijn betrokken bij het theater, helpen met hun feedback het Stadstheater nóg verder en verbeteren ons met hun bruisende ideeën en vernieuwende opvattingen. Wil jij ons ook steunen? Word dan CLUB-member voor € 95,00 per theaterseizoen en ontvang naast alle voordelen van StadstheaterVrienden ook nog allerlei andere extra’s. Zo krijg je als eerste de kans de beste stoelen te boeken voor het nieuwe theaterseizoen. Je krijgt ook een kijkje achter de schermen met exclusieve events en annuleert al je voorstellingen zonder extra kosten.


Interesse om StadstheaterVriend of CLUB-member te worden? Klik hier om je aan te melden of neem contact op met onze Servicebalie. Actuele openingstijden zijn hier terug te vinden.