Voorwoord

Ervaar de Magie!

VOORWOORD

Het is lange tijd stil geweest in het theater. De prachtige ballerina in onze lege Grote Zaal toont precies de emotie van de afgelopen maanden. Gelukkig nemen er langzaamaan steeds meer mensen plaats op onze theaterstoelen en kan de ballerina en vele theatermakers de kunst weer live met jou delen. We kijken uit naar momenten waar je de opwinding voelt voordat de voorstelling begint, de beleving deelt tijdens de voorstelling en de ervaring meeneemt na afloop. In het Stadstheater en in ons restaurant STAGE kitchen & café draait het om deze beleving en om het delen van unieke ervaringen samen met jouw dierbaren. Samen lachen, ontroerd raken of genieten met elkaar van live optredens! 


We presenteren je het aanbod van het nieuwe theaterseizoen. Je kunt kaarten voor de voorstellingen tot en met het eind van dit jaar bestellen. De verkoop van voorstellingen vanaf januari, start dit najaar. Bij het bestellen van jouw theaterkaarten maak je de keuze of je in de zaal of op het balkon wilt zitten en krijg je voorafgaand van de voorstellingen een drankje die je mee mag nemen en op mag drinken tijdens de voorstelling.

De papieren theaterbrochure hebben wij dit seizoen ingewisseld voor deze online brochure. Met nóg meer informatie per voorstelling. Zo kun je diverse video’s, achtergrondinformatie en geluidsfragmenten van voorstellingen vinden. Je kunt nóg beter te zien waar de voorstelling over gaat, wat je kunt verwachten en op welke manier je kunt genieten van wat er op de planken staat.

Ga er lekker voor zitten, achter de computer, tablet of vanaf de mobiele telefoon en klik en scrol zoveel als je wilt! We updaten deze brochure continu. Iedere keer als je deze brochure ‘openslaat’ zie je dus geheid weer wat nieuws.

Wij hopen een onuitwisbare indruk op je te kunnen achterlaten. Kijk gauw naar de voorstellingen die tot het eind van het jaar bij ons op het podium staan!


 

Fotografie voorkant: Remco Koers uit Zoetermeer.