Voorwoord

KOMT DAT ZIEN! 2021

VOORWOORD

De sprankelende ogen van Zoetermeerder Wessel nodigen je uit om weer te ervaren hoe prachtig het is om naar een theatervoorstelling te kijken. Waarmee je ziet dat er gespeeld wordt op de theatervloer. Iets wat ooit zo vanzelfsprekend leek, maar toen plotseling niet zo vanzelfsprekend meer bleek te zijn.


In het Stadstheater en in ons restaurant STAGE kitchen & café draait het om beleving en om het delen van unieke ervaringen samen met jouw dierbaren. Samen lachen, ontroerd raken of genieten met elkaar van live optredens.


De papieren theaterbrochure hebben wij ingewisseld voor deze online brochure. Met nóg meer informatie per voorstelling. Zo kun je diverse video’s en achtergrondinformatie  van voorstellingen vinden. Je kunt nóg beter zien waar de voorstelling over gaat en wat je kunt verwachten. 


Ga er lekker voor zitten. En 'blader' door deze brochure via de computer, tablet of vanaf de mobiele telefoon en klik en scrol zoveel als je wilt! We updaten deze brochure continu. Iedere keer als je deze brochure ‘openslaat’ zie je dus geheid weer wat nieuws.


Wij hopen een onuitwisbare indruk op je te kunnen achterlaten. 

KOMT DAT ZIEN!